Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasta jajeczno-twarozkowa
#1
Szybko i smacznie. Twarozek w jakims stopniu zastepuje majonez. Dobre na kolacje, ale tez w bulce jako posilek do szkoly, pracy.

Skladniki:

3 jaja
1 op. serka wiejskiego (gesty)
szczypiorek
1-2 lyzeczki musztardy
przyprawy: sol, pieprz

Wykonanie:

Jajka ugotowac na twardo, ostudzic, posiekac. Dodac serek wiejski, musztarde, szcypiorek i przyprawy. Wymieszac dokladnie. Podawac na pieczywie.

Wartosci odzywcze (na 100g)*:
Kcal: 111
Bialko: 11,65g
Weglowodany: 2,43g
Tluszcze: 6,14g

*pasta przygotowana z uzyciem tego serka wiejskiego. jesli uzywacie innego, trzeba zmienić BTW


Załączone pliki Miniatury
   
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »


Podobne wątki…
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Tajska Pasta low carb dorotamonica 2 4 457 10.08.2021, 13:42
Ostatni post: Genabol

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości