Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Symex - zbicie estro
Wzrost: 180
Waga: 87
Obwód talii lub BF (jeżeli znany): -
Dieta (tylko rozkład BTW): B: 25% T:20% W:55%
Cykl ( środki) , ewentualnie przebyte cykle: aktualnie cypio 250mg e4d
Staż na siłowni : Od kilku lat siłownia przeplatana jako okresy budowania siły między treningami sw

Cześć, 
Jestem aktualnie na cyklu cypio 250mg co 3-4 dni, póki co nie planuje kończyć cyklu, z założenia cykl był na stałe. Czułem się super na cyklu, aż poczułem nagły nienaturalny spadek samopoczucia, libido i pewności siebie i poszedłem zrobić badania - tak jak się spodziewałem wywaliło mi estro. Dla porównania:
*poziom estro przed cyklem: 35,8(norma 11,3-43,2) 
*Estro aktualnie: 90,0
*testosteron przed cyklem: 9,90(norma 2,80-8,00) 
*testosteron aktualnie: 31,37

Zamówiłem już symex właśnie dziś mi przyszedł. Pytanie jak zalecacie żeby dawkować wstępnie to żeby zbić to do normy? Planowałem 2 lub 3dni po 1 tab(25mg), później zbadać jak wygląda aktualnie poziom i jak będzie już ok to brać 0,5 tabsa(czyli 12,5mg) w dniu zastrzyku czyli co 3-4 dni. Takie zalecane dawkowanie widziałem najczęściej, natomiast rozumiem, że muszę to wyczuć samodzielnie jak dana dawka mi zbija ten poziom, więc to tylko pytanie takie przy okazji, natomiast główne pytanie - jak długo brać ten symex? Tzn jak zbije już do widełek i będę czuć się dobrze to odstawiam czy muszę pobrać przez jakis czas? Nigdzie za bardzo nie widzę tego wyjaśnionego a to dość istotna kwestia bo nigdzie konkretnie nie natknąłem się na okres przez jaki brać tą już zmniejszoną dawkę.
Odpowiedz
skoro walisz jakas dawke i lecisz na badania i bedzie ok to logiczne ze taka dawka jest optymalna bo zbila i trzyma a nie ze zmniejszysz ja na inną... przeciez poziom będzie znowu inny... jak odstawisz to oczywiste ze znowu estro się podbije
Bierzesz jak dziecko , wyglądasz jak dziecko

Właściciel serwisu
CIEMNA STRONA MOCY

www.ciemnastronamocy.pl
https://www.facebook.com/CsmSaa
www.facebook.com/profile.php?id=61553652669253
Odpowiedz
(11.12.2021, 23:43)SCREAM napisał(a): skoro walisz jakas dawke i lecisz na badania  i bedzie ok to logiczne ze taka dawka jest optymalna bo zbila i trzyma a nie ze zmniejszysz ja na inną... przeciez poziom będzie znowu inny... jak odstawisz to oczywiste ze znowu estro się  podbije
Okej, ale skoro jestem na stałym cyklu, to cały czas mam brać symex żeby estro się nie podbiło? No i wziąłem 2 dni po 1 tabsie i zbiło mi estro z 90 na 33, więc fajnie, ale widzę, że to jednak mocna dawka i jednak jak już teraz by mi lekko podbiło estro to raczej nie brałbym tej samej dawki tylko właśnie 0,5 tabsa, no chyba, że znowu by mi wywaliło wynik do 90 czy więcej. I stąd moje pytanie jak z tym symexem teraz sprawa wygląda tak z doświadczenia osoby, która już miała z tym do czynienia. Oczywiste, że będę badać i z czasem będę widział po jakimś czasie znowu podbija mi się estro i o ile oraz jak to zbić, no ale dobrze by było mieć jakiś pogląd już na to teraz jak to może wyglądać i jak reagować.
Odpowiedz
Tak.Zakladalem ze poziom estro masz ok pod dobraną dawke.Ale jesli za duzo to koryguje sie ja tak jak wtedy kiedy jest za mala. Dobrana odpowiednio dawka utrzymuje prawidłowy poziom o ile nie mieszasz tez dalej w sokach.
Bierzesz jak dziecko , wyglądasz jak dziecko

Właściciel serwisu
CIEMNA STRONA MOCY

www.ciemnastronamocy.pl
https://www.facebook.com/CsmSaa
www.facebook.com/profile.php?id=61553652669253
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »